aj ont

blev inga inlägg igår, var på fisheye och plöjde färg i min bläckfisk. mest smärtsamma tatuerande jag utsatts för. emot slutet var det inte ens roligt längre! resten av dagen fick spenderas hemma i sängen under dubbla täcken med vetekudde och feberfrossa. Det känns så mesigt att må dåligt av "tatueringsfeber", man är ju inte sjuk på riktigt. Detta hindrade mig iaf inte från att gnälla och låta Linda ta hand om mig resten av kvällen. Något hon till slut motvilligt gjorde.
Bild kommer när jag orkar ta en!

I lördags kollade vi på Easy A, sammanfattningsvis en highschoolfilm om en tjej som säljer historier om sina sexuella eskapader. Inga sexuella eskapader har någonsin inträffat och hon är oskuld men mot betalning får nördar och outcasts säga att de rockat sänghalmen med henne...

ganska bra, inget som kommer förändra filmhistorien men funkar som lördagsunderhållning.



/Kingpin


beztizzzz

Idag får jag besök av min äldste vän och tillika bästis Erik aka Prôppen Hulterbring. vi kan beskriva erik såhär: vi lade upp en skitsnygg profilbild åt honom när vi skapade hans facebookkonto så att alla tjejer skulle vilja ligga med honom! Erik bytte ut den mot den här:


The mighty prôpp!

Så det blir matlagning och filmtittning el grande! Erik är en riktig fena i köket så det kan nog bli spännande. Eller ja fena och fena, han gör som mig och kör ihop allt som är gott och hoppas på det bästa. Men ikväll har vi förutsättningarna, örtmarinerad tofu, ajvar, louisiana hotsauce, oatly iMat och lite annat gottigt. Fan, skulle köpt paprika också men det får vi lösa.

Ska köra några kompisar till forshaga också så att de kan förlusta sig där, och då ska väl en avstickare till ica kunna ordnas.

Såg RED igår. Jävligt bra film faktiskt! Kul att se Helen Mirren i den typen av film. Red är en actionkomedi med Bruce willis, Helen Mirren, John Malkovich m.fl. De är före detta CIA-agenter och när Bruce finner sig själv utsatt för mordförsök av tidigare nämnda organisation så träffar bajset fläkten så att säga. Hade fel människor gjort den här filmen hade det blivit helt pannkaka, men nu funkar den riktigt bra!

RED 8/10



Gå och titta!

/Kingpin

christmas carols

Tänkte lite snabbt som inledning på dagen lägga upp några av mina favoritjullåtar...något som värmer i novemberkylan!


anders f rönnblom - det är inte snön som faller


Tom Waits - christmas card from a hooker in Minneapolis

och sist men inte minst, den bästa av dem alla:


The Pogues och Kirsty Maccoll  - fairytale of new york

/Kingpin

min idol

Brukar titta på svt's debatt och även om det kan bli grymt segdraget om fel folk är där så finns det ljusglimtar...

Jag ger er, min idol!



/kingpin

handyman

Idag har jag varit brütal handyman och hjälpt syster yster att installera en ny bilstereo i sitt åk! det är lättare sagt än gjort när hon har sin staffe som är jättenyfiken och som far runt i hela framsätet.
Men jag blev impad av mig själv, rev ut den gamla tryckte i den nya och installerade alla radiokanalr på ca 15 minuter! Nu ska jag fredagsmysa med en Linda som inte orkat hålla sig utan börjat julpynta ihjäl hela lägenheten (suck). Ska se om jag får henne att lugna ner sig lite. Hon blev ju lite putt över att jag skrev att jag skulel gå och lägga mig igår och mysa med Pixie, så nu ska hon få! Och Pixie med för den delen.

Sen kanske jag ska se om jag inte kan komma upp i level 38 och låsa upp ak47an i CoD också!


The Knifes mycket passande Handyman!

Tänkte att jag skrev ju om Thanos förut och även om han är en ball skurk så har jag en favoritskurk genom tiderna.

Jag kunde sitta och vänta ett helt Batmanavsnitt som liten och vänta på Clayface! Han är så jävla ball hela han! bara titta:


Han piskar de bästa och partajar med de flesta!
Skriver nog ett helt inlägg om honom någon dag!

Förresten tänkte jag kanske beställa lite kläder från Merchnow snart, har någon kanske lite erfarenhet av dem? är det bra skit? Det är billigt som snor i alla fall och det kan ju duga för mig!
Merchnow
Bara inte allt fastnar i tullen och kostar 18 miljoner att lösa ut...det vore mindre rock n' roll!

/Kingpin

thanos

thanos är nog en av min favoritsuperskurkar. Han dök upp i Iron Man #55 1973. Han är utomjording född på Saturnus måne Titan och bla bla bla. Men han har också kidnappat sin egen mamma och dissikerat henne, kärnvapenattackerat och därigenom mördat flera miljoner av de sina, utbildat sin dotter till lönnmördare och han har en thang för bad girls!

Thanos får 4/5 dunderskurkar!


Thanos, bad motherfucker!

Russian girls

älskar de här reklamerna över hela internet. Men den här var bäst, det här måste vara den ryskaste av de ryska!

OCH HON VILL DEJTA MIG!


En helt klart rysk tjej!
Som numera vill dejta dig!

CoD

Call of Duty fuckar min dygnsrytm. Min dygnsrytm är skev nog som den är...behöver inget tv-spel som förstör den mer.
Det är faktiskt inte när det går bra som jag är fast, det är när det går dåligt! Jag sitter och blir mer och mer frustrerad vilket givetvis gör allt värre! Men jag måste spela, bara en match till så att det kanske vänder innan jag lägger mig. Pöh! som att det skulle hända. Och när det väl går riktigt bra så laggar servern och kastar ut mig ur matchen...jag blir sad cat.

Jag har märkt att jag måste ha full belysning i vardagsrummet när jag spelar om kvällarna. Har jag inte det överanstränger jag ögonen inom 30 minuter och måste ta ögondroppar för att det svider och värker. Men ögondropparna är helt awesome, fick dem av synsam. De är tårersättning och är väl i princip mild koksalt men de är jävligt bra!


räddar mina ögon!


Fuckar mina ögon!

Nej nu ska jag eventuellt göra Pixie och Linda sällskap i sängen eller spela lite till...har ju inte ens gett mig på storymoden än!

men vem skulle kunna motstå att mysa med Pixie



god natt världen!

/Kingpin

jävla käck mat

Gjorde jävligt käck mat, lade tofu på marinering igår och stekte det lite idag ihop med paprika. sedan på med en burk fru kines spännande jävla gröna thai curry grytbas. Smakade skit faktiskt, sen hade vi på lite curry och genast blev det en himla smaskig måltid.
Bilderna ser grymt oaptitliga ut för någon (Linda) glömde stänga av kameran som inte suger!


färdiga maten!


fru kines jävla spexiga rej!

/Kingpin

kärringarna på Åhléns

Jag trodde jag var ensam om att uppleva detta fenomen, men när jag läste Fredrik Lindströms Vad gör alla superokända människor hela dagarna sattes saken i ett nytt ljus. Varför är majoriteten av de anställda på Åhléns såna jävla kärringar!? Ett av mina mest traumatiska barndomsminnen var när jag skulle köpa en sjal till mormor i julklapp, jag var väl kanske 7-8 år och stod där i kön till kassan. Väl framme tittar jag upp mot kassörskan som sneglar mot mig och vinkar förbi den bakom mig. Jag står kvar där medan hon vinkar förbi vuxen efter vuxen medan tårarna sakta börjar rulla över kinderna på mig. Vad var det för jävla människa, jag hoppas hon blev påkörd av en buss! jag hoppas också att hon överlevde men inte fick någon hjälp. Jag hoppas karma för evigt tar henne så hårt i röven att hon piratstaplar fram genom vardagen.

Aldrig att man får ett jävla leende på Åhléns, aldrig att en endaste Åhlénsanställd agerat proffessionellt och trevligt emot en. Det är ett jävla under får mig att det jävla skitföretaget finns kvar. Jag har nog aldrig stött på en människa som inte delar min uppfattning om Åhlénsperosnalen. givetvis finns det undantag men av alla Åhléns jag besökt landet runt så går nog dessa att räkna på en hand.

Har någon någon gång blivit fantastiskt bemött på ett Åhléns?

Jag vet att det ligger press på en i ett serviceyrke och att man inte kan vara på topp jämt. men någon enstaka gång kan det väl för fan glimma till i alla fall...eller?


Fast nu är jag mest bitter!

Det får bli en ordentligt promenad med Pixie för att rensa huvudet lite. gilalr att mina föreläsningar börjar 13:15 i alla fall. något bra med kursen!

/kingpin

Sweet

Fick VG på hemtentan, kul som fan! Det känns motiverande att få tillbaka den, tror det kommer ha positiv inverkan på min gruppinsats. De här senaste kurserna har känts hemskt ouppstyrda, det var till exempel deadline på att få tillbaka tentan igår och så drar de ut på det tills idag! Ska masa mig ur sängen snart och bege mig ill Universitetet för en föreläsning ingen riktigt vet vad den ska handla om, spännande. Men nu är det i alla fall en sak somgäller:


Kool & The Gang - Celebration

Nu känns inte skolarbetet så omotiverat längre. Hoppas det håller i sig, vi har ju salstenta snart.

Nu får jag väl ge mig ut i pisskylan med min pilska tik som ska nosa och böka ÖVERALLT! hon är mindre kul att gå ut med just nu!

Men nu är jag happy cat och skiter i allt!


happy cat...is happy!

/Kingpin

octopus

Pratade med min gode vän och före detta kollega Jimmy på Fisheye Ink förut. och om allt går som planerat ska vi fortsätta på mitt senaste projekt i helgen, en stor bläckfisk över magen sidan.


Såhär kommer min tatuering absolut inte att se ut. Men han är käck den där Dr. Octopus!

Oh, nu hoppas jag att allt blir av. nackdelen med att känna Jimmy är att man hamnar på reservlistan det blir aldrig några bokade tider och det kan bli lång väntan mellan sittningarna. Men det är ändå lite skit samma för jag är jävligt tacksam att han hjälper till med att försköna min knubbiga kropp på det vis han gör! Och att han tar sig tid att göra det på helgerna! Jag skötte nämligen Jimmys bokningar när vi jobbade ihop så jag vet vad han har att stå i under veckorna vilket gör det jävligt kul att få möjligheten att köra på helgerna...men det kan ju också vara så att Jimmy är grymt sugen på att se mig i bar överkropp också. Rawr.

On another note...löp!
Pixie har gått in i löp nu vilket är måttligt kul. försök förklara för en liten skit att löptrosan måste sitta på och att detta inte alls är valbart. Hormoner som sprutar åt alla håll, gnäll och kissande. Men hon blir grymt kelsjuk vilket är sjukt mysigt!

/Kingpin

idiocracy



idiocracy - imdb

Det blev lite film ikväll med tanten, hon hade aldrig sett Idiocracy vilket var lite synd tyckte jag så vi fick klämma den såhär på aftonkvisten.

I korta drag handlar filmen om Joe Bauers (Luke wilson) som blir nedfryst tillsammans med en prostituerad i ett militärt projekt år 2005. Projektledaren åker dit i en stor prostitutionsskandal för att han moonlightar som pimp vilket leder till att projektet helt glöms bort och de ligger nedfrysta i 500 år. De 500 åren har mänskligheten spenderat med att totalt fördumma sig. I och med att smarta människor tänker sig för innan de skaffar barn och pantade rednecks inte gör det så slutar världen som en gigantisk soptipp befolkad av idioter. Den ytterst medelmåttige Bauers är nu världens smartaste människa...med råge.

På imdb får den 6,4 poäng av 10 och jag håller med om det, säg 7 så är jag snäll. Idén är sjukt kul och filmen har verkligen sina ljuspunkter. men den är lågbudget och det märks. Mike Judge som gjort den ligger bakom Office Space och Beavis & Butthead, den ligger väl mer i samma anda som Beavis & Butthead än Office Space och lever inte upp till storheten i den sista som är en sjukt bra film.  Men grundidén är jävligt bra och som slapstick funkar den riktigt bra!

Idiocracy 7/10




/Kingpin

ReBirth

Jag har länge haft Bluevalentine.blogg.se men aldrig känt mig hemma där. Även om namnet kommer från en Tom Waits-låt, som är en av mina absoluta favoritartister någonsin, så har det känts förjävla mesigt! Jag fick för mig att någon superskurk skulle passa bättre och då Kingpin är en superskurk av rang så passade ju det ypperligt!

Kingpin är nämligen Dare Devils nemesis, och inte en rakt igenom ond människa. han har ett brokigt förflutet vilket gör att man kan förstå varför han hamnade där han hamnade. Nåväl, här är iaf Kingpin:


Kingpin
Nu ska jag fundera ut vart jag vill med Kingpin. Har funderat lite på att recensera det mesta jag kommer över som fångar mitt intresse. eller bara fortsätta raljera som tidigare.

I vilket fall är bluevalentine död vila i frid!

Lite saker ni kanske inte visste om döden:


Klicka för full storlek.

Kanske är på sin plats att återintroducera sig själv lite, vem är jag?
Om jag kunde svara på det så skulle jag vara en mycket nöjd man. Jag har några få konstanter i mitt liv. Linda min sambo som är en riktig pangbrallis och Pixie min hund som enligt egen utsago är en riktig pangbrallis.
Pixie är av rasen staffordshire bullterrier och ca 18 månader gammal. Linda är av rasen människa och ca 24 år gammal. och nu efter 7 år är jag och Linda fortfarande going strong även om vi givetvis har våra svackor.


the pök and the voff!

Mer om underbara jag! I sex år så levde jag utan kött, varav två helt utan animaliska produkter så för en tid sedan började jag få ångest över kött vilket ledde till att ta klivet in i en köttfri vardag. Den oväntade konsekvensen var att efter ett samtal med en vän som är vegan så fick jag förklarat för mig att mörk öl i nio fall av tio inte ens är vegetarisk då oxblod används någonstans i processen, i filtreringen om jag inte minns fel. Då mörk öl varit det enda intresse jag haft av alkohol var valet inte svårt att ge upp all alkohol. Jag har aldrig tyckt om mitt eget beteende när jag dricker och har aldrig tyckt att det varit värt det dagen efter så jag tog beslutet att aldrig mer dricka. I samma veva slutade jag röka och det gick förvånansvärt lätt! Nu, efter att ha gett upp även andra animaliska produkter, känner jag mig tillfreds med mig själv. Jag känner mig piggare, tryggare och tillfreds med tillvaron. jag gör så lite som möjligt som skadar mig själv eller andra och så vill jag ha det.
Jag jobbade som piercer i flera år men insåg att det inte gick att leva ordentligt på det i Karlstad så tog jag beslutet att börja plugga. Nu pluggar jag Personal och arbetsliv på Karlstad universitet med förhoppning att kunna jobba inom facket efter avslutad utbildning. Jag trivs bra med det och även med min studiegrupp.
De senaste gångerna min studiegrupp har träffats har jag känt mig lite frånvarande och lättdistraherad, jag vet inte varför men jag hoppas det vänder snart och att gruppen har lite tålamod med mig!
Skolan var en överraskning, jag trodde verkligen inte jag skulle passa in med alla mina synliga tatueringar och med mina kraftigt töjda öron men jag har inte märkt av några negativa tendenser allt och då vänds ju allt. helt plötsligt hade var det jag som var fördomsfull!
Musik, böcker, film, tv-spel, serier är väl några av mina huvudintressen, rättare sagt det mesta man kan nörda in på ordentligt. Lyssnar på det mesta som inte spelas på radion men främst Hardcore och singer songwriters som tidigare nämnda Tom Waits. Det blir en hel del arg Hip Hop också som La Coka Nostra, Jedi Mind Tricks m.fl.
Filmer är extremt blandat, så länge det är välspelat och välgjorteller dess totala motsats spelar inte genre någon särskild roll. allt från Kubrick till Romero. Jag har en abnorm förkärlek för Zombies dock, och Troma. Det blir nog mest thrillers och skräck om sambon får vara med och bestämma vilket hon vanligtvis får. Om hon är snäll.



the toxic avenger, en tromaklassiker!

resten är väl inte lika intressant, gillar Bukowskis böcker, Call of Duty på ps3:an, Nes/snes och diverse serietidningar. även om jag brukar hitta en ny som är betydligt mer intressant än den jag för tillfället läser och byta.
Politiskt står jag väl relativt långt till vänster. inte alltid det enklaste att förklara, läs Bakunins gud och staten och centralism eller självförvaltning så får ni en ungefärlig bild!
Jag tror heller inte på någonting i form av gud eller annat hokus pokus-väsen, därmed basta!

så vem är jag?
Ingen som helst jävla aning, men det visar väl sig...så här ser jag ut iaf:


the Kingpin!

/kingpin

ps. jag hatar versaler

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0